03 abril 2008

Estany 2008

El passat dissabte 29 de març ens vam desplaçar per quart any consecutiu a l’Estany on, com sempre, vam difrutar d’una completíssima i emocionant jornada. El dia va començar a mig matí amb un assaig general al cinema del poble, vam passar un mica de fred però calia perfilar encara alguns detalls dels nous temes.

Al migdia tots cap a la Fonda on amb sopes, amanides, embotits i una cuixa de xai que estava per llepar-s’hi els dits vam omplir bé els diafragmes per tal d’afrontar els dos compromisos de la tarda.

El primer, a la residència de la tercera edat del poble on, com sempre, vam ser molt ben rebuts tant pels avis com pels familiars i treballadors. I aquest any sí, vam poder oferir una bona versió de la famosa havanera “El meu avi”.

I el segon, el que seria la gran cita de la jornada, el concert a l’església de l’Estany. En aquesta ocasió estrenàvem moltes cançons noves, entre elles el Baga, Biga, Higa amb acompanyament de clarinet, violoncel i guitarra, i amb gran protagonisme dels tenors. El repte no era gens fàcil.














dddddfffffffffffff
ffffffffffffffffffffff
Cal dir que encara hem de treballar molt, però la veritat és que el concert va ser un èxit. Molts aplaudiments, moltes felicitacions, i a la sortida, coca i fuet, tot boníssim. Un any més moltes gràcies a l’Estany!

I un altre brindis per l’aniversari de l’Antero! (tenor i vocal del cor)

No hay comentarios: