17 diciembre 2007

Navidad

Ahir el cor Euskal Hiria va participar als diferents actes organitzats per la coral Vall d’Hebron amb motiu de les festes nadalenques. El nostre director va sorprendre tothom amb una improvitzada gala d’entrega dels diapasons d’or i plata de la coral HVH prèvia al concert que es va celebrar a la sala d’actes de l’hospital.




El concert va finalitzar amb una emotiva interpretació del tema de Lluis Llach ‘Que tinguem sort’ amb acompanyament de guitarres i melòdica i amb la col·laboració dels membres de la coral Sant Jordi, que va participar també a l’acte amb una impecable actuació. Tot plegat ens va servir per desitjar-li el millor al Carlos Rodríguez, que se’n torna pa Màlaga, ... i ens fa molta pena.



Musicalment parlant, però, el millor de la jornada va ser el concert matinal a l'església de Sant Genís. Hi havia poc espai i no vam poder adoptar l’habitual distribució per cordes però la veritat és que va sonar prou bé. Tampoc no va estar gens malament l’Oñazez de la tarda al vestíbul del menjador, i això que fèia molt de temps que no la cantàvem.




I la sorpresa del dia, sens dubte, "Las muñecas de famosa"